תרכיז משמש – 4 ליטר

סירופ בטעם משמש –

אופן הכנה:

  • להכנה במכונת ברד יש למהול את תרכיז משמש בארבע מנות מים קרים.
  • להכנה כמשקה מיץ יש למהול את את תרכיז משמש בשש וחצי מנות מים קרים. 

 

רכיבים: סוכר, מים, חומצת מאכל (E-330), חומרי טעם וריח, חומר משמר (E-202), צבעי מאכל (טרטרזין -E102, E122, E124, E133).

אלרגנים: עלול להכיל סויה, שומשום וגלוטן.

ערך תזונתי ל-100 מ”ל משקה: אנרגיה (קק”ל) – 268 | חלבונים (גרם) – 0 | פחמימות (גרם) – 67 | שומנים (גרם) – 0 | כולסטרול (מ”ג) – 0 | נתרן (מ”ג) – 10.

יש לשמור במקום קריר ויבש.

65 בריקס.

כשרות: פרווה | בד”צ העדה החרדית ירושלים.

מוצרים דומים
צרו איתנו קשר
דילוג לתוכן