תרכיז מלון – 4 ליטר

סירופ בטעם מלון –

אופן הכנה:

  • להכנה במכונת ברד יש למהול את תרכיז מלון בארבע מנות מים קרים.
  • להכנה כמשקה מיץ יש למהול את תרכיז מלון בשש וחצי מנות מים קרים. 

 

רכיבים: סוכר, מים, חומצת מאכל (E-330), חומרי טעם וריח, חומר משמר (E-202), צבעי מאכל (טרטרזין -E102, ברליאנט בלו, E133).

אלרגנים: עלול להכיל סויה, שומשום וגלוטן.

ערך תזונתי ל-100 מ”ל משקה: אנרגיה (קק”ל) – 272 | חלבונים (גרם) – 0 | פחמימות (גרם) – 68 | שומנים (גרם) – 0 | כולסטרול (מ”ג) – 0 | נתרן (מ”ג) – 10.

יש לשמור במקום קריר ויבש.

65 בריקס.

כשרות: פרווה | בד”צ העדה החרדית ירושלים.

משקה טעים - סירופ בטעם מלון
מוצרים דומים
צרו איתנו קשר
דילוג לתוכן