סירופ בטעם מלון –
אופן הכנה:
- להכנה במכונת ברד יש למהול את תרכיז מלון בארבע מנות מים קרים.
- להכנה כמשקה מיץ יש למהול את תרכיז מלון בשש וחצי מנות מים קרים.
רכיבים: סוכר, מים, חומצת מאכל (E-330), חומרי טעם וריח, חומר משמר (E-202), צבעי מאכל (טרטרזין -E102, ברליאנט בלו, E133).
אלרגנים: עלול להכיל סויה, שומשום וגלוטן.
ערך תזונתי ל-100 מ”ל משקה: אנרגיה (קק”ל) – 272 | חלבונים (גרם) – 0 | פחמימות (גרם) – 68 | שומנים (גרם) – 0 | כולסטרול (מ”ג) – 0 | נתרן (מ”ג) – 10.
יש לשמור במקום קריר ויבש.
65 בריקס.
כשרות: פרווה | בד”צ העדה החרדית ירושלים.