סירופ בטעם אבטיח –
אופן הכנה:
- להכנה במכונת ברד יש למהול את תרכיז אבטיח בארבע מנות מים קרים.
- להכנה כמשקה מיץ יש למהול את תרכיז אבטיח בשש וחצי מנות מים קרים.
רכיבים: סוכר, מים, חומצת מאכל (E-330), חומרי טעם וריח, חומר משמר (E-211,E-202), צבעי מאכל ( E171, E124), מייצב (E-414ׂׂ).
אלרגנים: עלול להכיל סויה, שומשום וגלוטן.
ערך תזונתי ל-100 מ”ל משקה: אנרגיה (קק”ל) – 268 | חלבונים (גרם) – 0 | פחמימות (גרם) – 67 | שומנים (גרם) – 0 | כולסטרול (מ”ג) – 0 | נתרן (מ”ג) – 10.
יש לשמור במקום קריר ויבש.
65 בריקס.
כשרות: פרווה | בד”צ העדה החרדית ירושלים.