רכז תמר הינדי – 2 ק”ג

משקה תמר הינדי מרוכז  –

אופן הכנה:

  • להכנת משקה תמר הינדי במכונת מיץ יש למהול את רכז תמר הינדי ביחס של ארבע מנות מים קרים על כל מנה של רכז תמר הינדי.
  • ניתן להכין משקה תמר הינדי גם ללא מכונת מיץ, ע”י מהילה של רכז תמר הינדי ביחס של ארבע מנות מים קרים על מנה אחת של רכז תמר הינדי.
 

רכיבים: סוכר, מים, חומצת לימון, חומרי טעם וריח (תמצית תמרהינדי), חומרים משמרים: E-202, E-211, מייצב: גואר גאם, צבע מאכל E-150.

ערך תזונתי ל-100 מ”ל משקה: אנרגיה (קק”ל) – 36 | חלבונים (גרם) – 0 | פחמימות (גרם) – 11 | שומנים (גרם) – 0 | נתרן – 12 (מ”ג).

יש לשמור במקום מוצל וקריר.

כשרות: בד”צ מהדרין רובין

תרכיז תמר הינדי
מוצרים דומים
צרו איתנו קשר
דילוג לתוכן