משקה תמר הינדי מרוכז –
אופן הכנה:
- להכנת משקה תמר הינדי במכונת מיץ יש למהול את רכז תמר הינדי ביחס של ארבע מנות מים קרים על כל מנה של רכז תמר הינדי.
- ניתן להכין משקה תמר הינדי גם ללא מכונת מיץ, ע”י מהילה של רכז תמר הינדי ביחס של ארבע מנות מים קרים על מנה אחת של רכז תמר הינדי.
רכיבים: סוכר, מים, חומצת לימון, חומרי טעם וריח (תמצית תמרהינדי), חומרים משמרים: E-202, E-211, מייצב: גואר גאם, צבע מאכל E-150.
ערך תזונתי ל-100 מ”ל משקה: אנרגיה (קק”ל) – 36 | חלבונים (גרם) – 0 | פחמימות (גרם) – 11 | שומנים (גרם) – 0 | נתרן – 12 (מ”ג).
יש לשמור במקום מוצל וקריר.
כשרות: בד”צ מהדרין רובין