משקה לימונדה מרוכז קפוא –
אופן הכנה:
- להכנת מיץ לימונדה במכונת מיץ יש למהול את תרכיז לימונדה ביחס של ארבע מנות מים קרים על כל מנה של תרכיז לימונדה.
- ניתן להכין מיץ לימונדה גם ללא מכונת מיץ, ע”י מהילה של תרכיז לימונדה ביחס של ארבע מנות מים קרים על מנה אחת של תרכיז לימונדה.
רכיבים: מים, סוכר, מיץ לימון סחוט טרי (35%), סוכר, רכז לימון (10%), חומצת לימון, צבע מאכל טבעי בטא קרוטן E-171, מייצב E-414, חומרים משמרים: E-211, E-202, חומרי טעם וריח טבעיים.
ערך תזונתי ל-100 מ”ל משקה: אנרגיה (קק”ל) – 41 | חלבונים (גרם) – 0.1 | פחמימות (גרם) – 10 | שומנים (גרם) – 0 | נתרן (מ”ג) – 10 | ויטמין C (מ”ג) – 30.
יש לשמור בהקפאה -18C רצוי לסיימו עד כעשרה ימים מיום הפשרתו.
כשרות: בד”צ חתם סופר פתח תקווה.