רכז אשכולית אדומה 2 ק”ג

משקה אשכולית אדומה מרוכז קפוא  –

אופן הכנה:

  • להכנת מיץ אשכולית אדומה במכונת מיץ יש למהול את רכז אשכולית אדומה ביחס של ארבע מנות מים קרים על כל מנה של רכז אשכולית אדומה.
  • ניתן להכין מיץ אשכולית אדומה גם ללא מכונת מיץ, ע”י מהילה של רכז אשכולית אדומה ביחס של ארבע מנות מים קרים על מנה אחת של רכז אשכולית אדומה.

רכיבים: מים, סוכר, מיץ לימון סחוט טרי (35%), סוכר, רכז לימון (10%), חומצת לימון, צבע מאכל טבעי בטא קרוטן E-171, מייצב E-414, חומרים משמרים: E-211, E-202, חומרי טעם וריח טבעיים.

ערך תזונתי ל-100 מ”ל משקה: אנרגיה (קק”ל) – 41 | חלבונים (גרם) – 0.1 | פחמימות (גרם) – 10 | שומנים (גרם) – 0 | נתרן (מ”ג) – 10 | ויטמין C (מ”ג) – 30.

יש לשמור בהקפאה -18C רצוי לסיימו עד כעשרה ימים מיום הפשרתו.

כשרות: בד”צ חתם סופר פתח תקווה.

תרכיז בטעם אסאי
מוצרים דומים
צרו איתנו קשר
דילוג לתוכן