מחיר אבקה אייס קפה

מחיר אבקה אייס קפה- איכות ללא פשרות

מחיר אבקה אייס קפה –  מה שכל עם ישראל צורך כל קיץ בשקיקה רבה, המשקה היחידי שיכול להתמודד עם השמש הישראלית, הפך בארץ להצלחה מסחררת. הוא הגיע אלינו באיחור אחרי שנצרך במדינות רבות בעולם, והיום הוא מככב ברשימת המשקאות הקיצים לא רק המועדפים ביותר, אלא המרעננים והטעימים.

ההצלחה שלו נובעת מכך שכמעט כל בני האדם הורגלו לטעמו של קפה, וזה קורה כמובן בכל העולם. אז מה הפטנט המיוחד שהפך את האייס קפה להצלחה?

העובדה שבאמצע הקיץ בחום הלוהט של ישראל, אתה רוצה רק משהו שיקרר את החך ויאוורר אותך מעט וזה בטח לא יקרה עם קפה חם, אבל זה כן יקרה עם קפה קר ולא רק קפה קר, אלא אייס קפה שמכיל גם מספיק קרח כדי לגרום לך להרגיש פחות חם ממה שהרגשת עד הלגימה הראשונה.

אבקה אייס קפה, חשוב שתהיה איכותית וטעימה.

אייס קפה – מחיר משתלם איכות מנצחת

אייס קפה כמו שאמרנו הוא משקה על בסיס אבקה אייס קפה. זוהי אבקה ממותקת המכילה קפה מבושל חזק מאשר בדרך כלל אשר ממותק עם סירופ או עם סוכר. המשקה מוגש עם קוביות קרח בכוס ולכן טעמו יקבע על פי איכות האבקה, לכן חשוב לא להתפשר על האיכות ולדעת כי אבקת אייס קפה טובה תוביל למשקה טעים ולקוחות מרוצים, אצלנו תוכלו למצוא את אבקת האייס קפה האיכותית ביותר, כזו שטעמה איכותי וטעים.

יש בתי קפה שמכינים את המשקה באמצעות הכנה של קפה חזק מהרגיל, אבל הכנה עצמית דורשת הרבה מאוד זמן והלקוחות מחכים. כדי להגיע כמה שיותר קרוב לטעמו של הקפה המקורי חשוב להשתמש באבקת אייס קפה איכותית, כזו שתתן תמורה מלאה גם מבחינת טעם וגם מבחינת עלות.

לכן ברוב בתי הקפה והמסעדות מזמינים את האבקה שלנו, שהיא עשויה ממרכיב של קפה איכותי ובמינון הנכון של סוכר, אייס קפה בריא וטעים מאין כמוהו.

 

אייס קפה שותים בכל העולם- כל מדינה האייס קפה שלה

בכל בית קפה ומסעדה מוהלים אבקה אייס קפה עם חלב, אשר עבר ערבול תמידי ומכניסים לכוס קוביות קרח. בארץ יש גם בקבוקים ארוזים של המשקה, אבל הם בלי קרח. באוסטרליה מגישים אייס קפה עם קצפת וגלידה ויש שמוהלים בו גם שמנת, אבקת קקאו מה שהופך אותו לדומה מדי למילקשייק.

בצ’ילה מכונה האייס קפה “הלאדו” שמשמעו “קפה קר” והוא מורכב עם אבקה אייס קפה, גלידה ותוספים כמו קינמון, ריבת חלב או וניל ולעתים גם מוגש עם אגוזים וקצפת. בסין מחכים שהמשקה יתקרר לטמפרטורה שלה חדר ורק לאחר מכן מוסיפים לו קרח. בצ’כיה מכנים את המשקה “לדובה קאבה” ובגרמניה יש כמה סוגים של אייס קפה ואפשר לרכוש אותו גם בגלידריות עם קצפת וגלידת וניל. ביוון מכנים אותו “פרפה” והוא שילוב של קפה נמס, סוכר ומים ולאחר מכן מוזגים לתוכו חלב ומוסיפים קוביות קרח.

עוד בנושא
צרו איתנו קשר
דילוג לתוכן